Willem Hiele Restaurant in Koksijde voor een culinaire totaalbeleving

Zoekt u een culinaire totaalbeleving van formaat aan de kust van België? Bezoek het Willem Hiele Restaurant, dat zich onder de titel Seafire vooral richt op zeevis, en laat uw smaakpapillen verwennen. Er zijn genoeg positieve tot laaiend enthousiaste reacties op social media om er vertrouwen in te hebben. U wordt joviaal ontvangen door zaakvoerder Willem Hiele. Het concept en de kwaliteit van het restaurant leverde een vermelding in de Michelingids op.

Visrestaurant, Zeevuur, Seafire, Gastentafel, Uit eten, Dineren, Eetgelegenheid, Beleving, Seafire experience in Koksijde, West-Vlaanderen

Foto gemaakt door PDsign

Verfrissende keuzes van sommelier Shannah

Na zijn scholing tot bakker en patissier volgde Willem een opleiding tot chef en kelner. Als autodidact ontwikkelde hij zijn stijl verder tot de terroirkeuken waarvoor hij nu bekend staat. Gedreven door veel smaak en gepassioneerdheid en met een sterke visie op gastronomie ontwikkelde hij een succesvolle formule. Willem heeft bovendien een zwak voor lokale leveranciers. Shannah Zeebroek leverde haar carrière als leerkracht en apothekersassistente in om samen met Willem het restaurant te runnen. Shannah maakt steeds verfrissende keuzes als gastvrouw en als sommelier.

Willem is voorvechter van Noordzeevis

Als voorvechter van Noordzeevis werd Willem lid van de NorthSeaChefs en zette hij zich jaren in als lid van dit onderzoeksteam. Een ander wapenfeit is ‘Willem Hiele - Concepts in Cooking’ dat later werd gelanceerd. Naast homecooking specialiseerden Willem en Shannah zich in cateringconcepten op maat voor events, huwelijksfeesten, foodfestivals. Ondertussen werkten ze ook aan een gastentafel voor een beperkter gezelschap. Het succesvolle duo richt zich vooral op ‘Fine Dining’ in hun droomrestaurant in Willem’s ouderlijke vissershuisje te Koksijde.

Seafire is een vismenu met een vaste prijs

Menu Seafire is hoofdzakelijk een vismenu met een vaste prijs. De Seafire experience is een totaalbeleving, een onderdompeling in hun culinaire wereld. Ze starten dan ook stipt met iedereen die geboekt heeft. Een reactie: “Tot culinaire tranen bewogen, compleet ontmantelend met een zijden strik ingepakt, warm uitnodigend meegesleept in het productieproces. Dat is wat we bij Willem en Shannah hebben meegemaakt. Ik kan me niet inbeelden dat je jovialer dan hier verwelkomd wordt.”

Bezoek het Willem Hiele Restaurant in Koksijde aan de Pylyserlaan 138 of contacteer voor een speciaal arrangement. Ontdek de formules en concepten op maat voor groepen.

Neem contact op met Willem Hiele Restaurant

Via dit formulier neemt u contact op met Willem Hiele Restaurant via Vergelijkbedrijven.be. Bij spoed raden wij u altijd aan direct zelf contact op te nemen.

Voorwaarden

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Willem Hiele Restaurant

Pylyserlaan 138

8670 Koksijde

West-Vlaanderen

Willem Hiele Restaurant, Koksijde
Contact gegevens
Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
19.30 - 23.00
Donderdag
12.30 - 15.00
19.30 - 23.00
Vrijdag
12.30 - 15.00
19.30 - 23.00
Zaterdag
12.30 - 15.00
19.30 - 23.00
Zondag
12.30 - 15.00

Trefwoorden:Visrestaurant, Zeevuur, Seafire, Gastentafel, Uit eten, Dineren, Eetgelegenheid, Beleving, Seafire experience